Om huset
Rådgivning
Historie
Kontakt
Revision IT-Løsninger Forsikring IT-Udvikling


 

   

Områdets førende revisionskapacitet

Med 3 statsautoriserede revisorer og i alt ca. 20 specialister inden for økonomi, regnskab, skat og afgifter, har vi i RådgivningsHuset 7A en stærk revisionskapacitet, som ikke overgås i det grønne område.

Vi har mange års erfaring i at betjene nogle af områdets førende virksomheder og er rådgiver for mange af de lokale erhvervsnetværk samt handelsforeninger og vi har dermed et dybt engagement i lokalområdet.

I vort revisorfællesskab har vi kapaciteter, som har specialiseret sig i rådgivning til iværksættere, læger og tandlæger, foreninger og fonde, personlig økonomisk rådgivning, men betjener også en bred vifte af mindre og mellemstore såvel danske som internationale erhvervsvirksomheder.

Hvis man ønsker at outsource sit bogholderi eller controller funktion, har vi også specialister, som kan tage sig af dette.

Vi udfører således bogføringsassistance, revision, regnskabsmæssig assistance, og rådgivning inden for skat, afgifter, regnskab, selskabsret, med fokus på at optimere vores kunders økonomi. Arbejdet udføres med personligt engagement og stor forståelse for kundernes virksomhed.

Vores opgave er at være den væsentligste og en engageret samarbejdspartner for vores kunder og deres virksomheder. Vi leverer relevant rådgivning, af høj kvalitet, til den rigtige pris.

Vi er en del af Kreston Danmark, som er et netværk af uafhængige statsautoriserede revisorer, som i dag omfatter ca. 380 revisorer i Danmark. Internationalt er vi repræsenteret ved Kreston International, som udgør mere end 19.000 revisorer fordelt over alle kontinenter.

Gennem Kreston Danmark er vi medejere af Revitax, landets nok førende skattespecialister.

 

Kontakt

> 45 88 81 00
> info@revisorfaellsskabet.dk
> www.revisorfaellesskabet.dk


Michael Bo Andersen
Statsautoriseret revisor
mba@mbarevision.dk
 
 

Arne Jakobsen
Statsautoriseret revisor
> aj@aapholm.dk
 
 

Frank Bergmann
Statsautoriseret revisor
> frank@2800revision.dk

RådgivningsHuset 7a - Rustenborgvej 7A - 2800 Kgs. Lyngby - info@raadgivningshuset7a.dk

Website created with BeeSite CMS